Werken bij Foxtaal als Stagiair?

"Ben je een gepassioneerde NT2 (Nederlands als tweede taal) opleiding student op zoek naar een uitdagende stage? Wij zijn op zoek naar enthousiaste stagiaires die willen bijdragen aan het onderwijs en de begeleiding van nieuwkomers. Sluit je aan bij ons team en krijg de kans om waardevolle ervaring op te doen in een dynamische leeromgeving. Solliciteer nu en zet de eerste stap naar een boeiende carrière in de inburgeringssector!"

Bij Foxtaal geloven we in het belang van ondersteuning en groei, en dat geldt zeker voor onze stagiaires. Wij streven ernaar om een inclusieve en ondersteunende omgeving te bieden waarin stagiaires kunnen gedijen en hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Onze stagiaires worden begeleid door ervaren docenten die hen helpen bij elke stap van hun stageperiode. We bieden een gestructureerd en op maat trainingsprogramma aan, waarin je de kans krijgt om je  vaardigheden te ontwikkelen en te verfijnen. Naast de lessen en de begeleiding, bieden we je de mogelijkheid om actief deel te nemen aan andere professionele ontwikkelingsactiviteiten, om zo je kennis nog verder uit te breiden. Zo verzorgen we bijvoorbeeld intervisie.

We hechten veel waarde aan open communicatie en feedback, en onze stagiaires worden aangemoedigd om vragen te stellen, ideeën te delen en eventuele zorgen te uiten. We geloven dat een ondersteunende en positieve werkomgeving essentieel is voor het succes van onze stagiaires, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat ze zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen.

Kortom, bij Foxtaal investeren we in onze stagiaires door middel van begeleiding, training en ondersteuning, omdat we geloven dat ze de toekomst van ons werk vertegenwoordigen. We streven ernaar om een stimulerende en inspirerende omgeving te bieden waarin stagiaires kunnen groeien, leren en bloeien.